+31 (0)40 7600055
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ EPSN

We provide growth

Είμαστε ο μεγαλύτερος υποστηρικτής των πελατών μας και πιστεύουμε ακράδαντα στην αξία του να συνδέεις ανθρώπους μεταξύ τους και να απολαμβάνεις την επιχειρηματική σου δραστηριότητα. Εντός και εκτός συνόρων, ενώνουμε επαγγελματίες με ταλέντο με επιχειρήσεις που ψάχνουν το ταλέντο στον εργασιακό τους χώρο.

Είτε είστε επαγγελματίας στην αναζήτηση εργασίας, είτε εργοδότης που αναζητά το ταλέντο, είτε αναζητάτε μια νέα επιχειρηματική ευκαιρία ως εξουσιοδοτημένος Σύμβουλος της EPSN Workforce, προσφέρουμε δυνατότητες για την ανάπτυξη σας. Ανάπτυξη σε προσωπικό επίπεδο, σε επαγγελματικό επίπεδο και σε οικονομικό επίπεδο.

Το εργατικό δυναμικό της EPSN υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση.

Η EPSN Workforce υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση. Θέλουμε πρωτίστως να γνωριστούμε μεταξύ μας, πριν ξεκινήσουμε την όποια διαδικασία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γινόμαστε ολοένα και πιο επιτυχημένοι και γιατί ο αριθμός των χωρών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε συνεχώς αυξάνεται:

• Οι Διεθνείς Σύμβουλοι Καριέρας αναζητούν, βρίσκουν και καθοδηγούν επαγγελματίες με ταλέντα που φιλοδοξούν να έχουν μια εγχώρια ή διεθνή καριέρα.

• Οι διεθνείς Συνεταίροι της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της EPSN αναζητούν, βρίσκουν και καθοδηγούν εργοδότες που ενδιαφέρονται να προσλάβουν εγχώρια και διεθνή ταλέντα.

Η EPSN Workforce στοχεύει υψηλά στην ποιότητα στις προσλήψεις.

Είναι επιχειρηματίες με εξουσιοδότηση από την EPSN Workforce. Είναι αφοσιωμένοι να σας γνωρίσουν πραγματικά, ώστε να μπορούν να εξασφαλίσουν ότι θα φτάσετε στους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους που έχετε ορίσει για εσάς. Η επιτυχία σας είναι η επιτυχία τους.

 

Ή στείλτε μας το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ονοματεπώνυμο

Ονοματεπώνυμο
Email
Ερώτηση